В Андріівському ліцеї №2 продовжують працювати психологи з МБО “БФ СОС Дитячі містечка України”. Діти поділені на групи за віковими категоріями. З вихованцями 1-5 класів проводила заняття Ірина Василівна.
Перше заняття (1-2 клас) Тема:” Мій друг-моя підтримка”.Мета – вчити дітей цінувати дружбу та друзів, викликати у них прагнення бути справжніми друзями, виробляти в собі якості,що сприяють дружбу, розвивати почуття відповідальності перед друзями,виховувати чесність, щирість.
2 заняття (5 клас) Тема “Запобігання та обмеження проявів агресивної поведінки”. Мета: розширити та поглибити суть понять “злість”,”агресивність”,”агресія”, “насильство”. Учні засвоїли правила по попередженню та обмеженню агресивної поведінки. Розвивали вміння аналізувати стан злості , агресивності та обмежування проявів агресивної поведінки.
Заняття сприяло виховуванню толерантності, звички в учнів уважно ставитися до товаришів, бачити хиби у своїй поведінці і виправляти їх.
З учнями 6-7 класів працювали Оксана Степанівна та Ірина Миколаївна. Тема заняття:”Психологічний потенціал”. Кожна дитина отримала нові знання та вміння.
Возможно, это изображение 8 человек, люди учатся и столВозможно, это изображение 1 человекВозможно, это изображение 3 человека и люди учатся